FOTBAL: SC Oțelul deschide și Tribuna a II-a la meciul de baraj cu Unirea Mircești

36
Suporter Club Oțelul Galați va susține sâmbătă, 24 iunie, cel mai important meci din scurta istorie. De la ora 20.00, în nocturnă, pe stadionul ”Oțelul”, echipa reînființată de suporteri va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a. Pentru jocul de sâmbătă cu Unirea Mircești conducătorii clubului gălățean au decis să deschidă și Tribuna a II-a a arenei din Țiglina II. 

”Vom avea deschisă și Tribuna a II-a la meciul de baraj cu Unirea Mircești. Ne dorim să avem 6 – 7 000 de spectatori la meci, chiar avem nevoie. Va fi un meci de urmărit. Nu am câștigat cu 5 – 0 la Mircești și acum nu mai ai ce să vezi. Va fi intrarea liberă, ora frumoasă pentru fotbal, se va juca în nocturnă, sunt sigur ca va fi un eveniment foarte frumos pentru oraș. Așteptăm publicul să vină în număr cât mai mare să ia parte la o etapă unui club nou venit în Galați. Ar fi păcat ca peste ani să nu te regăsești la readucerea fotbalului gălățean spre culmi ascendente în ceea ce înseamnă fotbal în Galați. Va fi intrarea liberă, de la ora 18.00 se va putea intra pe stadion. Avem nevoie de suporteri, știm că sunt preocupați, oamenii vor să vină să vadă echipa în Liga a III-a”, a spus Iulian Apostol, directorul de imagine al SC Oțelul, la Divizia Locală, Digi 24 Galați. 

Meciul tur, de la Iugani – Mircești, a fost pierdut de SC Oțelul, scor  0 – 1. Pentru a obține promovarea în Liga a III-a echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal