FOTBAL: SC Oțelul își dorește promovarea în eșalonul secund din primul sezon de Liga a III-a

1

Suporter Club Oțelul Galați, club înființat de suporteri în vara anului trecut, își dorește o perioadă de tranziție cât mai scurtă în eșaloanele inferioare din România. Astfel, după promovarea în Liga a III-a, cu scorul general 2 – 1, promovare obținută în dauna celor de la Unirea Mircești, campioana Ligii a IV-a din Iași, echipa suporterilor își dorește să obțină a doua promovare consecutivă, din Liga a III-a în liga secundă.

După cele două jocuri de baraj cu Unirea Mircești antrenorul echipei Stelian Bordeianu a declarat că echipa pe care o pregătește își propune să promoveze în eșalonul secund după primul sezon de Liga a III-a. ”Vom vedea ce va fi mai departe, sper ca lumea să vina alături de noi. Noi am adus echipa până aici, și aici mă refer la suporteri. Așa ne-am constituit, și eu sunt unul din suporteri. Așteptăm și autoritățile, cred că vor fi alături de noi. Sperăm să facem o echipă cât mai bună să promovăm din primul an de Liga a III-a. Dar avem timp de a face un plan pe mai departe”,  a spus legenda roș – alb – albastră. 

La meciul retur de baraj cu Unirea Mircești în tribunele stadionului ”Oțelul” au fost peste 9.000 de spectatori. Tehnicianul roș – alb – albaștrilor a declarat că suporterii gălățeni vor performanță pentru că au fost obișnuiți cu performanță.  ”Fanii din Galaţi sunt iubitori de fotbal. Deci ei vor fotbal, vor rezultate, vor performanţă pentru că au fost învăţaţi cu performanţa şi noi trebuie să le asigurăm lucrul ăsta. Țin să mulțumesc suporterilor, acestui public minunat care a fost prezent și care ne-a încurajat din primul până în ultimul minut”, a spus Stelian Bordeianu.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal