FOTBAL: SC Oțelul joacă sâmbătă, la Mircești, manșa tur din barajul de promovare în Liga a III-a

5
Campiona județului Galați, Suporter Club Oțelul Galați, va juca sâmbătă, 17 iunie, cel mai important meci al sezonului, barajul de promovare în Liga a III-a. Pentru a promova în al treilea eșalon fotbalistic echipa suporterilor trebuie să treacă, în dublă manșă, de câștigătoarea Ligii a IV-a Iași, Unirea Mircești. Manșa tur a barajului se va juca sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.00, la Iugani, localitate aflată în componența comunei Mircești, în timp ce returul este programat peste o săptămână, 24 iunie, la Galați.   

Unirea Mircești a realizat eventul în Iași. După ce a câștigat Liga a IV-a Iași cu 76 de puncte din 28 de jocuri, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Unirea Ruginoasa, echipa care stă în calea SC Oțelul spre Liga a III-a, a câștigat și faza județeană Iași a Cupei României, după ce a învins în finala Cupei, scor 2 – 0, Unirea Sinești. Pentru echipa din Mircești este a doua prezență la barajul de promovare în Liga a III-a. În sezonul 2014 – 2015 Unirea Mircești a ratat promovarea în Liga a III-a după barajul cu reprezentanta județului Neamț, Speranța Răucești (1 – 2 și 1 – 1).  
Sezonul trecut campioana județului Galați, Avântul Valea Mărului a promovat în Liga a III-a, cu dublă victorie, 4 -1 și 3 – 1, cu campioana județului Vaslui, Pajura Huși. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal