FOTBAL: SC Oțelul – spectacol ofensiv înaintea barajului de promovare în Liga a III-a

25
Suporter Club Oțelul Galați a încheiat socotelile cu Liga a IV-a cu o nouă victorie. În etapa a 26-a, ultima din actuala ediție a primei ligi județene, gruparea condusă de suporteri a învins, scor 4 – 1, Gloria Ivești, aceasta fiind a 26-a victorie consecutivă pentru SC Oțelul. 
La pauză SC Oțelul a intrat în avantaj minim, scor 1 – 0, gol marcat în finalul reprizei de Andrei Frunză. În partea secundă, gazdele jocului de pe stadionul ”Oțelul”, au fost mai precise la finalizare și au mai marcat de trei ori, (Alexandru Perju, Marius Postelnicu, Andrei Frunză), alte trei goluri fiind anulate de brigada de arbitri. Oaspeții au marcat golul de onoare la scorul 3 – 0 prin Lucian Tiron. 
După ultimul fluier al arbitrului a urmat festivitatea de premiere în care Asociația Județeană de Fotbal Galați a oferit trofeul de campioană județeană Suporter Club Oțelul Galați. Pe lângă cele aferente campionilor AJF Galați a mai oferit și o serie de alte distincții. Astfel, Stelian Bordeianu, antrenorul SC Oțelul, a primit premiul pentru cel mai bun antrenor, Andrei Frunză a fost premiat pentru titlul de golgheter, pentru cele 33 de goluri marcate, iar juniorii George Cristof, Alexandru Perju, Viorel Lepădatu, Florin Anghele și Mihai Manau au fost premiați cu diplome de excelență. 
La ultimul joc al SC Oțelul în Liga a IV-a a fost prezentă și legenda roș – alb – albastră Gabriel Paraschiv. Fostul jucător al Oțelului, acum antrenor la Flacăra Moreni în Liga a III-a, a dat lovitura de începe a meciului și a fost cel care a oferit trofeul de campioana județeană jucătorilor de la actuala echipă Oțelul.    
Legat de meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a FRF a stabilit ca manșa tur, 17 iunie, să fie jucată de SC Oțelul în județul Iași, pe terenul celor de la Unirea Mircești sau Unirea Ruginoasa, iar returul peste o săptămână, 24 iunie, ora 17.30, pe teren propriu, stadionul ”Oțelul”.  
Pentru SC Oțelul urmează un nou meci pe teren propriu, dar în Cupa României. Miercuri, 7 iunie, de la ora 18.00, echipa suporterilor va juca, pe stadionul ”Oțelul”, cu Unirea Braniștea manșa retur din semifinalele Cupei României.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal