FOTBAL: SC Oțelul urcă în Liga a III-a cu golul promovării marcat de căpitan în finalul jocului

33
Suporter Club Oțelul Galați a promovat în Liga a III-a. După ce a pierdut, scor 0 – 1, meciul tur din cadrul barajului de promovare cu cei de la Unirea Mircești, gălățenii aveau nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a promova în al treilea eșalon fotbalistic. Meciul retur din baraj, susținut pe stadionul ”Oțelul”, în fața a peste 9.000 de spectatori, a fost câștigat de SC Oțelul, cu scorul 2 – 0, cu golul promovării marcat de căpitanul Robert Ciurea în finalul jocului. 
Meciul retur al barajului a fost dominat de SC Oțelul, cei de la Mircești au replicat pe contraatac, sau au fost aproape de a marca la unele nesincronizări ale compartimentului defensiv al gazdelor. Handicapul de un gol, din urma meciului tur, a fost surmontat rapid de SC Oțelul. În minutul 6 fundașul Ruben Codreanu a deschis scorul, gol marcat cu capul în urma unui corner. La pauză SC Oțelul a intrat în avantaj, scor 1 – 0, însă nu înainte ca gălățenii să rateze o șansă importantă de a marca. În minutul 20, Cristian Bahnașu a trimis în bara porții celor de la Mircești. SC Oțelul a fost echipa care a condus jocul și în partea secundă, însă fără ocazii importante de a marca. Aproape de finalul jocului, în minutul 89, căpitanul Robert Ciurea a reușit o execuție de excepție, șut de la peste 20 de metri, direct în vinclul porții echipei din Mircești, gol cu care SC Oțelul a reușit promovarea în Liga a III-a. 
Lotul cu care SC Oțelul a obținut promovarea în Liga a III-a: Nicușor Măstăcan, Ciprian Tofan, Alexandru Vlasie, Robert Neagu, Mihai Manău, Laurențiu Radu, Cosmin Serea, Marius Postelnciu, Eugen Țâmpău, Daniel Dajbog, Petrișor Tudosă, Alexandru Perju, Silviu Ilie, Cristian Bahnașu, Ruben Codreanu, Florin Păduraru, Iulian Năpârlică, Daniel Pavel, Robert Ciurea, Andrei Frunză. Antrenori: Stelian Bordeianu și Eugen Baștină.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal