FOTBAL: Ultima etapă în Liga a IV-a. SC Oțelul va fi premiată de AJF Galați pentru titlul de campioană

32
În Liga a IV-a Galați sunt programate sâmbătă și duminică, 3 – 4 iunie, meciurile din etapa a 26-a, ultima din acest sezon. Evenimentul principal al etapei se va desfășura pe stadionul ”Oțelul”, unde sâmbătă, 3 iunie, începând cu ora 18.00, Suporter Club Oțelul Galați va juca cu Gloria Ivești, prilej cu care echipa suporterilor va fi premiată de AJF Galați pentru titlul de campioană. 
Sâmbătă, 3 iunie, mai este programat un joc, de la ora 12.00, viceliderul Avântul Vânători va primi replica celor de la CS Școlar Tecuci. Celelalte meciuri din ultima etapă sunt programate să se dispute duminică, 4 iunie, de al ora 12.00, după programul: Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi, Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea – Quantum Club Galați și Siretul Piscu – Victoria Independența. Juventus Toflea va sta și va câștiga cu scorul 3 – 0, adversarii Bujorii Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a.     
Cu o etapă înainte de finalul sezonului SC Oțelul are 75 de puncte, din 25 de jocuri, 27 de puncte mai mult decât echipele de pe locurile doi și trei, Avântul Vânători, 48 de puncte, 24 de jocuri, Victoria Independența, 48 de puncte, 25 de jocuri. În lupta pentru ultima treaptă a podiumului mai sunt și cei de la Gloria Ivești, locul patru, 47 de puncte, 24 de jocuri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal