FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat Cupa României – faza județeană Galați

34
sursa foto: AJF Galați
Faza județeană Galați a Cupei României și-a desemnat câștigătoarea actualului sezon. În ultimul act al competiției KO s-au duelat, pe terenul din Schela, Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul cinci la finalul ultimei ediții din Liga a IV-a, grupare ce în semifinale a eliminat echipa de pe locul trei de la finalul primului eșalon fotbalistic județean, Victoria Independența, și Unirea Braniștea, locul șase în Liga a IV-a, echipă ce a produs marea surpriză a competiției și a eliminat, cu dublă victorie, SC Oțelul.   
Finala a fost extrem de echilibrată și s-a decis la ultimul criteriu de departajare, loviturile de la 11 metri. La pauză scorul a fost egal 1 – 1, iar la finalul timpului regulamentar cele două finaliste se aflau la egalitate scor 2 – 2. Cum în prelungiri nu s-a mai marcat s-a trecut la loviturile de departajare unde ”zimbrii” din Slobozia Conachi s-au impus cu scorul 7 – 6. Golurile celor două echipe, din timpul regulamentar, au fost marcate de Viorel Velicu și Andrei Cazacu – pentru echipa din  Slobozia Conachi, Ionuț Silviu Ciotârcă și  Filoteus Bursuc, cel care a fost declarat MVP-ul finalei, pentru Braniștea. La loviturile de departajare Popescu, Manea, Sava, State şi Timofte, de la Slobozia Conachi, au marcat, iar de la Braniștea cei care au transformat penalty-urile au fost: Gheorghiţă, Bursuc, Jajiţă şi Aldea

Zimbrul Slobozia Conachi: Iancu – Fl. Grigoraş, Popescu, Lupu, Manea – M. Grigoraş, Ghisman, Cazacu, Sava – Burghelea, Velicu. Au mai jucat: Stan, State, Boghean şi Timofte.

Unirea Braniștea: Pascal – Răileanu, Pătraşcu, Marin, Vlad – Lazăr, Munteanu, Gheorghiţă, Bursuc – Sârbu şi Ciotârcă. Au mai jucat: Jajiţă, Morun şi Aldea.

Din postura de câștigătoare a fazei județene a Cupei României Zimbrul Slobozia Conachi va juca în primul tur național al Cupei României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal