FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a învins Siretul Piscu, în meciul restant, și a încheiat sezonul pe locul 5

33
foto: AS Zimbrul Slobozia Conachi
Amânat de două ori, din cauza condițiilor meteorologice și a terenului impracticabil, jocul restant din etapa a 20-a, dintre Siretul Piscu și Zimbrul Slobozia Conachi s-a disputat la finalul săptămânii trecute, duminică, 25 iunie. 
Cele două echipe care au susținut ultimul meci al sezonului din Liga a IV-a aveau nevoie de victorie pentru a urca un loc în clasamentul final din prima ligă județeană. Restanța, disputată pe stadionul ”Siretul” din Piscu, s-a încheiat cu victoria, scor 5 – 3, la pauză 4 – 1, a oaspeților de la Slobozia Conachi. Cu cele trei puncte câștigate la Piscu, Zimbrul Slobozia Conachi – câștigătoarea fazei județene a Cupei, a încheiat sezonul pe locul cinci cu 47 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul șase, Unirea Braniștea. Siretul Piscu, echipa gazdă din ultimul joc al sezonului, a terminat actuala ediție din Liga a IV-a pe locul 11 cu 25 de puncte, echipa din Piscu a fost nou promovată în Liga a IV-a.    
În deschiderea jocului seniorilor s-a disputat meciul din Liga a IV-a juniori, joc încheiat cu victoria oaspeților, scor 3 – 1. Siretul Piscu a încheiat sezonul pe locul 12 cu 22 de puncte, în timp ce Zimbrul Slobozia Conachi a terminat campionatul Ligii a IV-a juniori pe locul 9 cu 30 de puncte.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal