HANDBAL: CSU Danubius își pregătește lotul pentru viitoarea ediție a Ligii Naționale

42
Echipa feminină de handbal CSU Danubius va juca și în sezonul viitor în prima ligă, Liga Națională. Față de sezonul recent încheiat în lotul echipei gălățene au apărut câteva modificări. Conform site-ului oficial al clubului, la echipa pregătită de Vali Costea, au sosit:  Cristina Clisu 29 ani, extremă dreaptă, ultima oară la HM Buzău, în Divizia A, Roxana Caragea, 25 ani, portar, de la CSM Bistriţa, Elena Şerban 22 ani, portar de la HCM Râmnicu Vâlcea, Nicoleta Safta 23 ani, pivot de la HCM Râmnicu Vâlcea, Alla Sheiko, din Ucraina, 29 ani, centru, de la Dinamo București, şi Tamara Bokaric, din Muntenegru, 27 ani, pivot, fostă sezonul trecut la Dinamo București în Divizia A. 
Aproape de un transfer la echipa gălățeană de Liga Națională sunt, menționează sursa citată, și surorile gemene Andreea și Daniela Corban, ultima dintre ele, campioană mondială cu echipa națională de junioare sub 18 ani a României în anul 2014. De la CSU Danubius au plecat: Andreea Chiricuță și Cosmina Cozma, ambele la Corona Brașov, Natasa Krnic (HCM Râmnicu Vâlcea) și Ștefania Florea. 
Clubul gălățean anunță că și-a stabilit și programul de pregătire precompetițional. Reunirea echipei va fi luni, 10 iulie, la Galați. Până la începerea sezonului echipa gălățeană va participa la două turnee amicale. Între 11 și 12 august, CSU Danubius va organiza un turneu la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, iar peste o săptămână, 18 – 19 august, echipa gălățeană va participa la un turneu la Roman. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal