Iulian Apostol: ”Am rămas impresionat de devotamentul suporterilor față de echipă”

26
sursa foto: captură SC Oțelul
Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, Suporter Club Oțelul Galați va susține cel mai important meci din istorie. Echipa înființată de suporteri, în vara anului trecut, va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, cu cei de la Unirea Mircești – campioana județului Iași. La jocul de sâmbătă, primul în nocturnă pentru gruparea fondată de suporteri, conducătorii clubului mizează pe aportul suporterilor, în încercarea de a readuce Oțelul în ligile naționale. 

”Suporterii sunt de apreciat. Au susținut echipa la Mircești, nu a fost o deplasare chiar scurtă, în jur de 250 de kilometri. De apreciat. Au susținut echipa din primul până în ultimul minut. La sfârșit am rămas impresionat de devotamentul lor față de echipă, pe acestă cale țin să-i felicit. Meciul de sâmbătă este cea mai importantă etapă din viața acestui nou club din Galați. Ne punem mari speranțe în meciul de sâmbătă. Va fi intrarea liberă, ora frumoasă pentru fotbal, ora 20.00, în nocturnă. Așteptăm suporterii să vină cu copii, sunt sigur că va fi un eveniment foarte frumos pentru oraș. Repriza a doua de la Mircești îmi dă încredere că putem depăși echipa din Mircești sâmbătă. Jucăm pe un teren de Liga I, vom pune la dispoziția jucătorilor noștri toate condițiile, din punct de vedere sportiv, să aibă liniștea necesară să se poată concentra pentru jocul de sâmbătă”, a spus directorul de imagine Iulian Apostol la Divizia Locală, Digi 24 Galați.  

Pentru a promova în Liga a III-a Suporter Club Oțelul Galați trebuie să întoarcă rezultatul din tur de la Iugani – Mircești, unde au pierdut la limită, scor  0 – 1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal