MINIFOTBAL: Ajax și Eagles încep vineri, la Brașov, preliminariile Campionatului Național

14
Între 30 iunie și 2 iulie, la Brașov, se vor disputa meciurile din cadrul Campionatului Regional Sud – Est, competiție premergătoare turneului final al Campionatului Național de Minifotbal. La turneul de la Brașov vor participa echipe din opt județe: Brașov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Ilfov, Tulcea, Constanța, Galați, cât și reprezentantele municipiului București.  

La turneul de la Brașov, Galațiul va fi reprezentat de două echipe, Ajax – campioana, și Eagles – vicecampioana. În urma stabilirii țintarului de către Federația de Minifotbal din România, cei de la Ajax vor juca în grupa B, iar Eagles în grupa D. 

Conform programului anunțat de Federația de Minifotbal din România, Ajax va juca pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național după programul: vineri, 30 iunie, de la ora 16.00, cu Victoria Buzău, meciul de deschidere al grupei B. În aceeași zi, de la ora 20.00, Ajax juca al doilea meci al zilei cu cei de la Micro 2 Târgoviște. Sâmbătă, 1 iunie, Ajax va susține ultimul meci din grupă, de la ora 10.00, cu Inter Palas Constanța.  
Cei de la Eagles, cealaltă echipă din Galați înscrisă în lupta pentru calificarea la turneul final, vor juca la Brașov în grupa D după programul: vineri, 30 iunie, de la ora 16.00, cu Old Boys București. De la ora 21.00, în aceeași zi, Eagles vor juca cu cei de la Săgeata Stejarul Tulcea, iar grupa va fi încheiată sâmbătă, de la ora 12.00, în jocul cu cei de la Dream Team Brașov. 
La Campionatul Regional Sud – Est, Brașov, 30 iunie – 2 iulie, participă 16 echipe împărțite în patru grupe de patru echipe. La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate, din cele patru grupe, se califică în faza sferturilor de finală, învingătoarele din faza sferturilor de finală urmând să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național, Bacău 12 – 15 iulie, iar campioană regională va putea juca în Liga Campionilor.

Sezonul trecut din Galați la turneul final al Campionatului Național a participat Ajax Dulcisimo, echipă ce s-a oprit în faza grupelor cu o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Pentru a juca la turneul final al sezonului trecut, desfășurat la Hunedoara, Ajax Dulcisimo a câștigat turneul regional Nord-Est disputat la Roman. Turneul regional a fost încheiat de echipa gălățeană cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal