MINIFOTBAL: Ajax și Eagles joacă pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național la Brașov

19

Federația de Minifotbal din România a stabilit componența grupelor de la Campionatele Regionale, competiții premergătoare Campionatului Național. Reprezentantele Galațiului vor juca pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național între 30 iunie și 2 iulie, la Brașov, în cadrul Campionatului Regional Sud – Est. 

În faza regională, de la Brașov, Galațiul va fi reprezentat de două echipe, Ajax – campioana, și Eagles – vicecampioana. În urma tragerii la sorți cei de la Ajax vor juca în grupa B alături de: Inter Palas Constanța, Victoria WMC Buzău și Micro 2 Târgoviște, în timp ce Eagles va juca în grupa D, iar adversarele vor fi:  Old Boys București, AS Săgeata Stejarul, Tulcea și Dream Team Brașov. 

La competiția de la Brașov, Campionatul Regional Sud – Est, participă 16 echipe împărțite în patru grupe de patru echipe. La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate, din cele patru grupe, se califică în faza sferturilor de finală, învingătoarele din faza sferturilor de finală urmând să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național, Bacău 12 – 15 iulie, iar campioană regională va putea juca în Liga Campionilor.

Sezonul trecut din Galați la turneul final al Campionatului Național a participat Ajax Dulcisimo, echipă ce s-a oprit în faza grupelor cu o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Pentru a juca la turneul final al sezonului trecut, desfășurat la Hunedoara, Ajax Dulcisimo a câștigat turneul regional Nord-Est disputat la Roman. Turneul regional a fost încheiat de echipa gălățeană cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal