MINIFOTBAL: Ajax și Eagles și-au aflat programul de la Campionatul Regional

9
Federația de Minifotbal din România a anunțat programul după care se vor disputa meciurile din cadrul Campionatului Regional Sud – Est, competiție premergătoare Campionatului Național de Minifotbal, turneu ce se va disputa la Brașov între 30 iunie – 2 iulie. La ediția din acest an fazei regionale Galațiul va fi reprezentat de două echipe, Ajax și Eagles. 
În urma stabilirii țintarului Ajax, campioana Galațiului, va juca în grupa B alături de: Inter Palas Constanța, Victoria WMC Buzău și Micro 2 Târgoviște. Echipa gălățeană va juca în meciul de deschidere al grupei vineri, 30 iunie, de la ora 16.00, cu cei de la Victoria Buzău. În aceeași zi, de la ora 20.00, Ajax va juca al doilea meci al zilei cu Micro 2 Târgoviște. Sâmbătă, 1 iulie, echipa gălățeană va juca ultimul meci din faza grupelor, de la ora 10.00, cu cei de la Inter Palas Constanța. 
Cealaltă echipă din Galați înscrisă în lupta pentru calificarea la turneul final, Eagles, va juca la faza regională de la Brașov în grupa D, iar adversarele vor fi: Old Boys București, Săgeata Stejarul Tulcea, Dream Team Brașov. La fel ca cei de la Ajax, Eagles vor juca în meciul de deschidere al grupei, vineri, 30 iunie, de la ora 16.00, cu Old Boys București. De la ora 21.00, în aceeași zi, Eagles vor juca cu cei de la Săgeata Stejarul, iar grupa va fi încheiată sâmbătă, de la ora 12.00, în jocul cu cei de la Dream Team Brașov. 
La Campionatul Regional Sud – Est, Brașov, 30 iunie – 2 iulie, participă 16 echipe împărțite în patru grupe de patru echipe. La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate, din cele patru grupe, se califică în faza sferturilor de finală, învingătoarele din faza sferturilor de finală urmând să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național, Bacău 12 – 15 iulie, iar campioană regională va putea juca în Liga Campionilor.
Sezonul trecut din Galați la turneul final al Campionatului Național a participat Ajax Dulcisimo, echipă ce s-a oprit în faza grupelor cu o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Pentru a juca la turneul final al sezonului trecut, desfășurat la Hunedoara, Ajax Dulcisimo a câștigat turneul regional Nord-Est disputat la Roman. Turneul regional a fost încheiat de echipa gălățeană cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.
Altfel, astăzi, joi, 22 iunie, la Piatra Neamț, se va stabili programul meciurilor din cadrul Cupei României. Turneul final al Cupei se va disputa între 7 și 9 iulie, la Cluj – Napoca. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal