MINIFOTBAL: Arena Barieră reprezintă Galațiul la turneul final al Cupei României

14

Federația de Minifotbal din România a stabilit componența grupelor din cadrul turneului final al Cupei României. Ediția din acest an a Cupei României – turneul final, se va desfășura între 7 și 9 iulie, la Cluj – Napoca. La turneul final al Cupei, Galațiul va fi reprezentat de echipa Arena Barieră. În urma tragerii la sorți în care s-a stabilit componența grupelor echipa gălățeană a fost repartizată în grupa 23 alături de Maracana Biled Timișoara și Ary & Roby Buftea. La ediția din acest an a Cupei vor participa 84 de echipe, ce au fost repartizate în 28 de grupe a câte trei echipe. În faza următoare a Cupei se califică primele două clasate din grupe cât și cele mai bune opt echipe clasate pe locul trei.  

Sezonul trecut echipa Frontiera a reprezentat Galațiul la turneul final al Cupei. Cu trei înfrângeri din trei jocuri, 0-3 cu Inter Conti Suceava, 3-5 cu Independentul Darabani-Botoșani și 1-5 cu FC Cristu Hunedoara, Frontiera a părăsit Turneul Final al Cupei încă din faza grupelor.
Stabilirea grupelor de la turneul final al Cupei s-a făcut la Piatra Neamț, în deschiderea Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor. La competiția de la Piatra Neamț Galațiul a fost reprezentat de două echipe: ISU și Auchan. Cei de la ISU au jucat în grupa M alături de Yazaki Arad și Proactiv Târgoviște, iar Auchan a fost repartizată în grupa N având adversare echipele: Coriolan Bacău și Carrefour Drobeta.

ISU s-a oprit în faza 16-imilor de finală, unde au fost eliminați de Profi Târgu Jiu, scor 2 – 3, după loviturile de departajare. În grupă ISU a obținut o victorie, 5 – 2 cu Proactiv Târgoviște, și a pierdut un meci, scor 2 – 4, cu Yazaki Arad. Auchan a pierdut cele două jocuri din grupă, scor 5 – 10, cu Coriolan Bacău, și 2 – 4 cu Carefour Drobeta, dar a încheiat competiția cu o victorie de palmares, scor 5 – 3, cu Carefour Târgu Jiu. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal