Se reaprinde nocturna pe stadionul ”Oțelul”

6
sursa foto: dolce-sport.ro
Federația Română de Fotbal a publicat programul după care se vor disputa meciurile din manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Câștigătoarea Ligii a IV-a Galați, Suporter Club Oțelul Galați, va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, sâmbătă, 24 iunie, pe stadionul ”Oțelul”, în nocturnă, de la ora 20.00, cu cei de la Unirea Mircești – campioana județului Iași. Pentru a obține promovarea în Liga a III-a echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur, de la Iugani – Mircești, când au pierdut, scor  0 – 1.  Returul barajului de promovare în Liga a III-a va fi primul meci pe care SC Oțelul, club înființat de suporteri în vara anului trecut, îl va disputa la lumina reflectoarelor.  
Ultimul meci de pe stadionul ”Oțelul”, disputat în nocturnă, a fost în urmă cu un an și aproape trei luni. În etapa a 25-a din Liga a II-a, la data de 27 martie 2016, FC Oțelul a jucat cu Rapid București, joc pierdut de FC Oțelul, scor  0 – 3.  
Jocul SC Oțelul – Unirea Mircești nu va fi singurul de la barajul de promovare în Liga a III-a ce se va disputa în nocturnă. Petrolul Ploiești va juca în aceeași zi, de la aceeași oră, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, cu Dentaş Tărtăşeşti, Dâmbovița. În tur Petrolul s-a impus, scor 3 – 0. Tot în nocturnă, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, vor juca și cei de la FC Gârceni, Vaslui, cu  Victoria Traian, Brăila, pe stadionul ”Municipal” din Vaslui. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal