VOLEI: Lucas Rangel, cel mai bun centru din campionatul Greciei, cea mai recentă achiziție de la Arcada

81
sursa foto: worldofvolley.com
Echipa masculină de volei Arcada Galați continuă achizițiile pentru sezonul viitor. După transferul coordonatorului echipei naționale a Greciei, Dimytro ”Dima” Filippov, clubul gălățean a reușit să transfere un alt jucător ce provine din campionatul Greciei, brazilianul Lucas Victor Rangel. Ultima achiziție a gălățenilor este un jucător de 26 de ani,  2,08 metri, și evoluează pe postul centru. Sezonul trecut Rangel a jucat pentru Panathinaikos Atena și a fost desemnat cel mai bun centru din campionatul Greciei. 
”Am căutat, și căutăm în continuare, să formăm un lot cât mai valoros, reușind totodată să fim cat mai bine acoperiși pe fiecare post in parte. Încercăm în continuare să mai transferam doi – trei jucători de valoare, pe doua posturi cheie: universal și secund. În acest sens staff-ul tehnic lucrează temeinic pentru a găsi cele mai bune variante”, ne-a spus vicepreședintele Marius Pîrvu despre campania de achiziții a clubului gălățean. 
Pe lângă cele două transferuri din campionatul Greciei, Dima Filipov și Lucas Rangel, clubul Arcada a mai transferat până acum alți trei jucători: Marian Bala, fost la SCMU Craiova, Luka Suljagic (Muntenegru) şi Neven Majstorovic (Serbia), componenți ai echipelor naționale.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal