FOTBAL: Achiziție de marcă la FC Universitatea, Loredana Nica

42
foto: facebook.com
Echipa de fotbal feminin a orașului, FC Universitatea, continuă campania de achiziții pentru viitoarea ediție a Ligii I, când gruparea gălățeană își propune promovarea în prima ligă, Superliga. În acest sens clubul gălățean a transferat-o recent pe Loredana Nica, sportivă ce s-a remarcat la echipa de fotbal feminin FC Oțelul. 

”Nu de mult am ajuns la o înțelegere cu Loredana Nica! Din sezonul viitor Loredana va juca pentru Galați. O jucătoare pe care ne-am dorit-o încă din primul sezon. Timp de un an vom colabora împreună, după vom vedea ce va fi. Sperăm să avem susținere financiară deoarece ea va fi un mare plus pentru echipa în sezonul ce va urma. Bine ai venit la echipa Loredana Nica!”, ne-a spus președintele Gabriel Călinescu. 
Loredana Nica, 25 de ani, a jucat în ultimele două sezoane în prima ligă feminină la Navobi Iași. În sezonul recent încheiat a jucat finala Cupei României cu echipa din Iași și a cucerit titlul de vicecampioană cu gruparea ieșeană. Sezonul trecut, 2015 – 2016, Loredana Nica a fost cea cea mai bună marcatoare a echipei din Iași, a doua marcatoare a Superligii. Înainte de Navobi, după desființarea echipei de fotbal feminin FC Oțelul, Loredana Nica a jucat pentru Heniu Prundu Bârgăului. Pe vremea când evolua la FC Oțelul sportiva de 25 de ani a cochetat cu echipa națională a României.  
Pentru FC Universitatea este al șaselea transfer din această perioadă precompetițională, precdentele achiziții fiind: Flori Druja, Maria Mihaela Butalchin, Diana Mihaela Alecu, Bianca Andreea Șerban, Ionica Zaharia. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal