FOTBAL: FC Universitatea – al doilea atac ca eficiență din serie. Carmen Marcu, cea mai bună marcatoare din România

41

Echipa de fotbal feminin a orașului, FC Universitatea, a încheiat cel de la doilea sezon de existență pe locul cinci în seria I din Liga I – liga secundă feminină. Într-un clasament al eficacității ofensive, dintre echipele din serie, gruparea gălățeană este a doua ca număr de goluri marcate. 

Cu 50 de goluri marcate în 14 jocuri, ”panterele negre” sunt întrecute la acest capitol doar de Universitatea Alexandria, echipă ce a câștigat seria și a promovat în Superliga – prima ligă feminină, echipa din Alexandria fiind singura, din toată Liga I, care nu a pierdut punct(e) în ediția recent încheiată a ligii secunde feminine. Fetele de la Universitatea au fost detronate din poziția de lider în chiar ultima etapă a sezonului. Universitatea Alexandria a realizat scorul campionatului, 18 – 0, cu ultima clasată CSM Pașcani și a ajuns la 64 de goluri marcate.

Cele mai multe goluri au fost marcate de Carmen Marcu. Componentă a echipelor naționale de juniori Carmen Marcu, a marcat în actuala ediție a Ligii I 27 din cele 50 de goluri. Conform președintelui, și unul dintre antrenori, Gabriel Călinescu, Carmen Marcu a marcat în sezonul recent încheiat 30 de goluri fiind cea mai bună marcatoare din ligile feminine din România. ”Avem al doilea atac din seria noastră și o  avem în echipa pe Carmen Marcu golgheterul României cu 28 de goluri marcate în campionat și unul în Cupa României”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal