MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo debutează miercuri la turneul final al Campionatului Național

5

Cele mai bune 20 de echipe din România se vor reuni la Bacău, de miercuri, 12 iulie, până sâmbătă, 15 iulie, la ediția din acest an a turneului final a Campionatului Național de Minifotbal. La turneul de la Bacău din Galați va participa, pentru al doilea sezon consecutiv, campioana județeană Ajax Dulcisimo.  

La competiția de la Bacău gălățenii de la Ajax Dulcisimo a fost repartizați în Grupa B, iar adversarele vor fi: FC Nedav Arad, Golden Boys Bacău, Phoenix Craiova și Juventus Sibiu – echipa ce a câștigat Campionatul Național de Minifotbal în edițiile 2013 și 2015. Turneul de la Bacău va debuta miercuri, 12 iulie, începând cu ora 18.00, iar cei de la Ajax Duilcisimo vor juca în meciul de deschidere cu cei de la Golden Boys Bacău. Joi, 13 iulie, gălățenii au programate două meciuri. de la ora 11.00, vor juca cu cei de la Nedav Arad, iar de la ora 19.00, în al doilea meci al zilei Ajax Dulcisimo va juca cu Juventus Sibiu. Vineri, 14 iulie, începând cu ora 15.00, echipa gălățeană are programat ultimul meci din faza grupelor în compania celor de la Phoenix Craiova.

Cele 20 de echipa participante la turneul final al Campionatului Național au fost împărțite în patru grupe de cinci echipe, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să obțină calificarea în faza sferturilor de finală ale Campionatului Național de Minifotbal.   


Conform managerului echipei, Iulian Lazăr, la ediția din acest an a Campionatului Național Ajax Dulcisimo își propune să ajungă în faza sferturilor de finală. ”Suntem în primele 20 echipe din țara, obiectivul nostru la acest turneu este clasarea in primele opt echipe, adică să jucăm în faza sferturilor de finală”, ne-a spus Iulian Lazăr. Ediția din acest an a Campionatului Național va fi abordată de echipa gălățeană cu un lot experimentat capabil să acceadă în fazele superioare ale competiției. Lotul cu care Ajax Dulcisimo va aborda turneul de la Bacău: Alin Comănescu, Alexandru Tănăsilă, Dan Pleșu, Laurențiu Radu, Florin Ilie, Daniel Florea, Iulian Năpârlică, Bogdan Dima (căpitan), Cosmin Petică, Iulian Ciobanu, Adrian Huhulea, George Cristofan, Constantin Spânache, Viorel Cojoc, Samoel Cojoc, Florin Grosu, George Stoian. Managerul echipei gălățene este Iulian Lazăr.   
Calificarea la turneul final al Campionatului Național a fost obținută de Ajax Dulcisimo, la Brașov, unde a încheiat pe locul trei Campionatul Regional Sud – Est. Pentru Ajax Dulcisimo – campioana județeană în ultimele două ediții, va fi a doua participare consecutivă la turneul final al Campionatului Național. Sezonul trecut echipa gălățeană s-a oprit în faza grupelor, rezultatele obținute fiind: o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare, și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Și participarea la turneul final de sezonul trecut a fost obținută de Ajax Dulcisimo în urma unui turneu regional, Nord – Est, câștigat de gălățeni cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal