MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo joacă în meciul de deschidere al Campionatului Național de la Bacău

12
foto: Pro Arena Brașov
Federația de Minifotbal din România a anunțat programul după care se vor disputa meciurile de la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Ediția din acest an a turneului final se va juca la Bacău începând de miercuri, 12 iulie, până sâmbătă, 15 iulie. La turneul de la Bacău participă cele mai bune 20 de echipe din România, iar Galațiul va fi reprezentat de Ajax Dulcisimo – campioana județeană. 
În urma stabilirii componenței grupelor Ajax Dulcisimo a fost repartizată în Grupa B iar adversarele vor fi: FC Nedav Arad, Golden Boys Bacău, Phoenix Craiova și Juventus Sibiu – campioana României din edițiile 2013 și 2015. Meciul de debut la actuala ediție a Campionatului Național pentru Ajax Dulcisimo va fi chiar cel de de deschidere al turneului. Miercuri, 12 iulie, de la ora 18.00, Ajax Dulcisimo va juca cu  una din cele două reprezentante ale gazdelor, Gloden Boys Bacău. A doua zi, joi, 13 iulie, de la ora 11.00, Ajax Dulcisimo, va întâlni Nedav Arad, iar de la ora 19.00, în al doilea meci al zilei, gălățenii vor întâlni Juventus Sibiu. Grupa de la Bacău va fi încheiată de Ajax Dulcisimo vineri, 14 iulie, de la ora 15.00, în jocul cu cei de la Phoenix Craiova, de altfel, ultima etapă din Grupa B. 
La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate, din cele patru grupe, se vor califica în sferturile de finală ale Campionatului Național de Minifotbal, programul meciurilor din sferturi urmând să fie stabilit prin tragere la sorți.   
Calificarea la turneul final al Campionatului Național a fost obținută de Ajax Dulcisimo, la Brașov, unde a încheiat pe locul trei Campionatul Regional Sud – Est. Pentru Ajax Dulcisimo – campioana județeană în ultimele două ediții, va fi a doua participare consecutivă la turneul final al Campionatului Național. Sezonul trecut echipa gălățeană s-a oprit în faza grupelor, rezultatele obținute fiind: o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare, și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești. Și participarea la turneul final de sezonul trecut a fost obținută de Ajax Dulcisimo în urma unui turneu regional, Nord – Est, câștigat de gălățeni cu trei victorii din trei meciuri, scor 4 – 1, cu Imperium Iași, 3 – 0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5 – 0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal