MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo, lider în grupa preliminară de calificare la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal

6
La Brașov au debutat vineri meciurile din cadrul turneului regional Sud – Est, competiție premergătoare turneului final al Campionatului Național de Minifotbal. În prima zi de jocuri cele două reprezentante ale Galațiului, Ajax Dulcisimoși Eagles, au obținut două victorii și două înfrângeri. 
Ajax, campioana Galațiului, evoluează în B la competiția de la Brașov, iar în prima zi a obținut două victorii care o propulsează pe primul loc în clasamentul grupei. În meciul de deschidere al grupei Ajax a învins, scor 2 – 0, de Victoria VMC Buzău, iar în al doilea meci al zilei a trecut de echipa Micro 2 Târgoviște cu scorul 9 – 1. După prima zi de meciuri din grupa B Ajax Dulcisimo este lider cu șase puncte, maxim, golaveraj 11- 1. Sâmbătă, de la ora 10.00, gălățenii vor juca derby-ul grupei cu cei de la Inter Palas Constanța, echipa aflată pe locul doi cu același număr de puncte, șase. 
Cei de la Eagles evoluează la Brașov în grupa D, iar în prima zi au pierdut ambele jocuri disputate. Primul meci a fost cedat, scor 0 – 5, cu Old Boys București, iar al doilea a fost pierdut la limită, scor 2 – 3, cu Săgeata Stejaru, Tulcea. După prima zi Eagles este pe locul patru, ultimul, în grupă, fără șanse de calificare la turneul final. În ultimul meci al turneului echipa gălățeană va juca cu Dream Team Brașov, echipa de pe locul trei, penultimul, fără puncte.   
La Campionatul Regional Sud – Est, Brașov, 30 iunie – 2 iulie, participă 16 echipe împărțite în patru grupe de patru echipe. La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate, din cele patru grupe, se califică în faza sferturilor de finală, învingătoarele din faza sferturilor de finală urmând să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național, Bacău 12 – 15 iulie, iar campioană regională va putea juca în Liga Campionilor.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal