MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo s-a oprit în grupe la turneul final al Campionatului Național

25
Campioana județeană Ajax Dulcisimo a încheiat parcursul la actuala ediție a turneului final al Campionatului Național de Minifotbal. La fel ca în precedentul sezon Ajax Dulcisimo a terminat competiția în faza grupelor. Chiar dacă au câștigat ultimul meci din grupă, scor 3 – 0, în dauna celor de la Phoenix Craiova, echipa din Craiova nu s-a prezentat la Bacău, gălățenii au terminat grupa pe locul trei, primul sub locurile care asigura prezența în faza sferturilor de finală a competiției. 
La actuala ediție a turneului final de la Bacău Ajax Dulcisimo a obținut două victorii, scor 2 – 0, cu FC Nedav Arad și 3 – 0 cu Phoenix Craiova, și două înfrângeri, 0 – 2 cu Golden Boys Bacău, în chiar meciul de deschidere al turneului, și 0 – 2 cu multipla campioană Juventus Sibiu. Echipa condusă de Iulian Florentin Lazăr a acumulat șase puncte la actuala ediție a turneului final, cinci goluri marcate – patru primite. 
Pentru Ajax Dulcisimo a fost a doua prezență consecutivă între cele mai bune echipe de minifotbal din România. Sezonul trecut gruparea gălățeană a încheiat turneul final de la Deva și Hunedoara tot în faza grupelor, iar rezultatele înregistrate au fost:  o victorie, scor 7 – 1, cu Dr. Brons Baia Mare, și două înfrângeri, scor 1 – 3, cu Hermanstad Sibiu și Cherdra Tax Ploiești.
Actuala ediție a turneului final a fost abordată de Ajax Dulcisimo cu lotul:  Alin Comănescu, Alexandru Tănăsilă, Dan Pleșu, Laurențiu Radu, Florin Ilie, Daniel Florea, Iulian Năpârlică, Bogdan Dima (căpitan), Cosmin Petică, Iulian Ciobanu, Adrian Huhulea, George Cristofan, Constantin Spânache, Viorel Cojoc, Samoel Cojoc, Florin Grosu, George Stoian, Iulian Lazăr– manager. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal