MINIFOTBAL: Bogdan Dima: ”Am ratat cât pentru cinci turnee”

38

Pentru al doilea sezon consecutiv campioana județeană Ajax Dulcisimo a reprezentat Galați-ul la turneul final al Campionatului Național de minifotbal. Ediția din acest an a turneului final a fost încheiată de gălățeni în faza grupelor, pe locul trei, primul sub locurile care asigura prezența în faza următoare a competiției, sferturile de finală. Despre evoluția Ajax Dulcisimo la turneul final al Campionatului Național am vorbit cu căpitanul Bogdan Dima.


”Am ratat cât pentru cinci turnee. Am prins și meciul de deschidere al turneului în care terenul făcut în parcare a fost foarte, foarte, prost, sub orice critică.  În primul meci, cu Bacăul, am fost putin obosiți, și asta a făcut diferența, cred eu. În meciul doi, cu FC Nedav Arad, am început greu find foarte cald la ora 11, dar am reușit să ne impunem cu scorul 2-0, deși am ratat mult ți în acest meci. Și în meciul trei, cu Juventus Sibiu, am ratat cât pentru cinci meciuri. Patru bare și numeroase ocazii. Ne-au prins pe o contră, descoperiți, și au marcat pentru 1 – 0, ăsta este fotbalul. Noi ne-am dus iar peste ei și s-a făcut  0 – 2 imediat și asta a fost”, ne-a spus Bogdan Dima.  

Probleme de lot 

La competiția de la Bacău echipa condusă din teren de Bogdan Dima s-a confruntat și cu probleme de lot. ”A lipsit  Daniel Pleșu, jucător care era in primul cinci. Plus, in meciul decisiv cu Sibiul, a fost suspendat și Laurențiu Radu pentru două cartonașe galbene luate în primele două meciuri. A contat enorm lipsa lui având doar o schimbare”, a încheiat Bogdan Dima. 

Colegul dintre buturi, Alexandru Tănăsilă, ne-a spus despre participarea de la actuala ediție a turneului final: ”A fost un turneu reușit. Dacă nu aveam ghinion puteam trece lejer de faza grupelor. Dar ăsta este fotbalul, unii cu ratările, alții cu golurile”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal