MINIFOTBAL: O victorie și o înfrângere pentru Ajax Dulcisimo în ziua 2 la turneul final al Campionatului Național

12
În aceste zile, la Bacău, se dispută meciurile din cadrul turneului final al campionatului Național de Minifotbal. După înfrângerea din meciul de deschidere al turneului, scor  0 -2, cu cei de la Gloden Boys Bacău, reprezentanta Galațiului, campioana județeană, Ajax Dulcisimo, a susținut două jocuri în cadrul competiției de la Bacău. 
În primul meci al zilei echipa gălățeană a obținut prima victorie la actuala ediție a turneului final. Ajax Dulcisimo a trecut, scor 2 – 0, de cei de la FC Nedav Arad. Pentru Ajax au marcat: Constantin Spânache și căpitanul Bogdan Dima. Al doilea meci al zilei a fost pierdut de cei de la Ajax Dulcisimo, scor 0 – 2, cu fosta campioană Juventus Sibiu, echipa din Sibiu a câștigat Campionatul Național în anii 2013 și 2015. 
După primele două zile Ajax Dulcisimo este pe locul trei în Grupa B la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Gălățenii au disputat trei jocuri și au acumulat trei puncte. Mâine, vineri, 14 iulie, Ajax Dulcisimo stă în reuniunea de dimineață, etapa a patra, dar va susține ultimul meci din faza grupelor de la ora 15.00, cu Phoenix Craiova.  
Golden Boys Bacău conduc în Grupa B cu șase puncte din trei jocuri, Juventus Sibiu este pe locul doi cu șase puncte din două jocuri, Ajax Dulcisimo este pe locul trei cu trei puncte din trei jocuri, FC Nedav Arad și Phoenix Craiova închid clasamentul grupei fără puncte după câte două jocuri. La finalul meciurilor din grupe primele două clasate se califică în faza sferturilor de finală.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal