RUGBY: Juniorii de la CTTV Galați au câștigat Cupa ”Dunării de Jos” ediția a 20-a

53
foto: Fundația Sportul Gălățean
Stadionul ”Municipal” din Galați a găzduit, la finalul săptămânii trecute, jocurile din cadrul ediției cu numărul 20 a competiției de rugby în 7, Cupa ”Dunării de Jos”, la categoria juniori sub 18 ani. Ediția din acest an a fost una internațională la turneu au participat două echipe din Bulgaria, RC Varna și RC Yantra Gabrovo, una din Republica Moldova, S.R. Chișinău și echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia, echipa de juniori a clubului de Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați, antrenori: Marius Secuianu și Viorel Secuianu.    

În prima fază a turneului s-au disputat meciuri fiecare cu fiecare, iar echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia a obținut trei victorii din trei jocuri, 27 – 0 cu RC Varna, 26 – 12 cu RC Yantra Gabrovo și 10- 0 cu SR Chișinău. Celelalte rezultate din turneu au fost: RC Yantra Gabrovo – SR Chișinău 0 – 35, RC Varna – SR Chișinău 0 – 26,  RC Yantra Gabrovo – RC Varna 12 – 10. După rezultatele obținute în grupă CTTV Galați și SR Chișinău au jucat în finala competiției, finală câștigată de CTTV Galați cu scorul 19 – 14. În finala mică s-au întâlnit cele două echipe din Bulgaria, iar RC Yantra Gabrovo a învins RC Varna cu socrul 21 – 5.     
Tot pe ”Municipal”, în ultima zi a competiției Cupa ”Dunării de Jos”, s-a disputat priam ediție a turneului de rugby în 7, juniori sub 16 ani,  Cupa ”C.T.T.V – Colegiului Tehnic Traian Vuia”, competiție la care au participat patru echipe: CTTV 1 și CTTV 2, RC Brăila și CS Școlar Tecuci, competiție la care toate echipele s-au clasat pe primul loc.    
Jocurile din cadrul celor două competiții au fost arbitrate de Gabriel Dănăilă și Cristi Boboc, componenți ai echipei cu care RCM Galați activează în Divizia Națională de Seniori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal