RUGBY: RCM Galați a câștigat ”Kavala Beach Rugby”

3
Timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, Rugby Club Municipal Galați a participat, la Kavala, în Grecia, la turneul internațional de rugby pe plajă ”Kavala Beach Rugby”, competiție la care au participat echipe din Grecia, Bulgaria și România. Turneul din Grecia a fost ultima repetiție a gălățenilor înaintea meciurilor din Divizia Națională de Seniori, rugby 7. 
În prima fază a competiției, grupa, RCM Galați a obținut rezultatele: 13 – 1 cu Salonic, 7 – 1 cu Gunners, 6 – 0 cu Hydra. Apoi, în a doua fază gălățenii au trecut de Pyrixios cu 9 – 0 și de Gunners cu 5 – 0. Fără înfrângere în primele faze ale turneului gălățenii au întâlnit în semifinalele turneului echipa Sofia Wolves, Bulgaria, de care au trecut cu scorul 5 – 1. Victoria din semifinală a propulsat echipa gălățeană în finala turneului, finală câștigată cu scorul 8 – 0, în fața celor de la Hydra. 
Competiția din Grecia a fost abordată de echipa gălățeană cu lotul: Gabriel Dănăilă, Gabriel Partenie, Cristi Boboc, Constantin Badea, Ionuț Cucu, Cristian Bianu,  Costel Daniel Dușacovschi, Gabriel Cotici. Antrenor: Marius Secuianu.  
Pentru RCM Galați urmează debutul în ediția 2017 a Diviziei Naționale de Seniori, rugby 7. Sâmbătă, 5 august, la Arad, gălățenii vor începe cursa de apărare a titlului obținut sezonul trecut în DNS, rugby 7. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal