VOLEI: Jani Jeliazkov și Nikola Kovacevic, închid campania de transferuri de la Arcada

23
foto: FIVB
foto: FIVB
Echipa masculină de volei Arcada Galați a încheiat campania de transferuri pentru sezonul în care își propune câștigarea titlului. ”Am încheiat campania de transferuri cu ultimele două achiziții, Jani Jeliazkov, universal, și Nikola Kovacevic, extremă”, ne-a spus vicepreședintele clubului gălățean Marius Pârvu.  
”Jani Jeliazkov, 25 de ani, 2.05 metri, este component al naționale Bulgariei, campion al Bulgariei și este fiul antrenorului principal Nikolay Jeliazkov. Fiind un jucător cu experiență căpătată și în campionatul Italiei, va fi, credem noi, un jucător foarte util ce se va integra foarte ușor în angrenajul echipei”, ne-a declarat Marius Pârvu despre Jani Jelizazkov. Universalul de 2.05 metri a evoluat ultima oară la  VK Neftohimik, Bulgaria, Azzurra Alessano, Italia, PRC Ravenna, Italia, sau Levski Sofia, Bulgaria. 

Despre transferului lui Nikola Kovacevic, 34 de ani, 1.93 metri, vicepreședintele Marius Pârvu ne-a spus: ”Cât despre Kovacevic, toți iubitorii de volei știu că este unul dintre cei mai valoroși jucători din Europa, cu prezente în cele mai puternice campionate ale continentului nostru precum Italia, Rusia și Polonia. Multiplu campion și medaliat atât în țările în care a evoluat cât și cu naționala Serbiei, îndrăznesc să spun că este unul dintre cei mai buni jucători străini, dintre cei care și-au făcut prezența vreodată în Romania. Cu siguranță va fi un factor decisiv în îndeplinirea obiectivului, câștigarea campionatului”.  Nikola Kovacevic a evoluat ultima dată pentru Paykan Tehran VC, Iran, în cariera lui a mai jucat pentru: Crvena Zvezda (Steaua Roșie Belgrad) Serbia, Lokomotiv Novosibirsk, Rusia, Fudan University Shanghai, China, Aris Thessaloniki, Grecia, Asseco Resovia Rzeszów, Polonia, iar cu echipele din Grecia, Polonia și Serbia a devenit campion. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal