VOLEI: Transfer de marcă la Arcada, Adrian Gontariu

93

Echipa de volei masculin Arcada Galați continuă formarea echipei pentru sezonul viitor, echipă cu care vrea să atace titlul în Divizia A1. Clubul gălățean a realizat recent un nou transfer important, cel al internaționalului Adrian Gontariu. Ultima oară la VM Zalău – echipă cu care a câștigat titlul în sezonul recent încheiat, Gontariu, 33 de ani, originar din Zalău, a mai jucat în cariera lui pentru Deltacons Tulcea, Tomis Constanța,  VfB Friedrichshafen – Germania, Asseco Resovia Rzeszów – Polonia, echipe cu care a câștigat titlul cât și Cupa.   

”Am reușit să realizam un transfer foarte important, un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult, unul dintre cei mai valoroși din țară la ora actuală. Adrian Gontariu, un jucător cu mare experiență și cu un CV impresionant, având multe trofee câștigate atât în țara cât și în campionatele puternice din Europa. Cu siguranță va fi un jucător decisiv în angrenajul echipei ce va încerca realizarea eventului sezonul viitor”, ne-a spus vicepreședintele clubului Arcada Marius  Pîrvu.
În această perioadă precompetițională Arcada a mai reușit transferurile: Lucas Victor Rangel, Brazilia, (venit de la Panathinaikos Atena), Marian Bala (SCMU Craiova), Luka Suljagic, Muntenegru (Conad Reggio Emilia), Neven Majstorovic, Serbia, (Partizan Belgrad), Dmytro Filippov, Grecia,(Olympiacos Pireu).

De altfel, primul meci oficial la Arcada pentru Adrian Gontariu va fi chiar împotriva fostei sale echipe VM Zalău. Sâmbătă, 30 septembrie, la Ploiești, Arcada și VM Zalău vor juca Supercupa României. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal