BASCHET: Clubul Phoenix va participa cu zece echipe în competițiile naționale organizate de FR Baschet

1
Prin intermediul unui comunicat postat pe propriul site Clubul Sportiv Phoenix Galați anunță că în sezonul ce va începe peste puțin timp va participa cu zece echipe în competițiile naționale organizate de Federația Română de Baschet. Repartizarea echipelor este făcută astfel: trei echipe la categoria de vârstă sub 13 ani, două la masculin (jucători născuți în anii anii 2005 și 2006), una la feminin, câte o echipă la categoriile de vârstă sub 14 ani, sub 16 ani, sub 18 ani, patru echipe de seniori (două la masculin, una în LNBM și o echipă satelit ce va participa în Liga I masculin, două la feminin, una în LNBF plus echipa satelit feminină ce va participa în Liga I feminin.     

“Nu poate decât să ne bucure o asemenea reprezentare a echipelor noastre la nivel național, asta după ce pe timpul verii am avut un alt număr impresionant de echipe participante în campionatele de babybaschet și minibaschet. Ne apropiem de aniversarea a 17 ani de la înființarea clubului, iar această participare cu zece echipe nu poate însemna decât că s-a muncit foarte mult și s-a ajuns la un nivel înalt”, a spus Florin Nini.

Dintre cluburile sportive gălățene Clubul Sportiv Phoenix Galați are cel mai mare număr de echipe înscrise/participante în competițiile naționale organizate de federațiile de specialitate.