Cosmin Ilaș, despre conflictul cu galeria, Stelian Bordeianu, Avram și Milea

22
Vicepreședintele SC Oțelul, Cosmin Ilaș, a oferit, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, câteva detalii suplimentare despre divergențele din ultima vreme în care a fost implicat SC Oțelul. Despre plecarea de la cârma echipei tehnice a lui Stelian Bordeianu, Cosmin Ilaș a spus: ”În ziua în care a fost clar că nu vom continua a fost emis acel comunicat. A fost o negociere între club și antrenor. Stelică a avut motivele sale, nu s-a ajuns la un consens. Dar, de aici a escaladat, s-a ajuns la scandal că a fost dat afară antrenorul. Conducerea și-a dorit 100% să continue cu Stelică Bordeianu, de aceea echipa a fost bulversată. Noi am luat în calcul că vom continua cu Stelică. Apoi am căutat variante și am ajuns la varianta Damian Băncilă, antrenor în care avem încredere că ne va ajuta să atacăm obiectivul, promovarea în Liga a II-a. Stelian Bordeianu a ieșit și a explicat la rândul său că nu sunt probleme, s-a negociat, nu s-a ajuns la un consens. Dacă dorea continua, noi ne-am dorit continuarea. Suntem în relații bune cu Stelian Bordeianu, este membru socios, și-a reînnoit cardul după ce a ales să nu mai continue cu noi. Clubul Oțelul și Stelian Bordeianu nu se află în conflict”.   

Legat de conflictul cu galeria vicepreședintele Ilaș a spus: ”Cu galeria a fost o colaborare, și-au adus aportul, sperăm să ajungem la un consens, să încetăm acest conflict, să lăsăm orgoliile deoparte, să putem duce mai departe ce ne-am propus”.       

Iar despre cei doi jucători, Alexandru Avram și Ciprian Milea, a spus: ”Din ce știu eu s-a negociat cu amândoi, nu știu motivele, avem un staff care se ocupă cu negocierile, nu este treaba mea. Cred că au fost nemulțumiți că nu s-a ajuns la un consens. După care cei doi au ales calea lipsei de fair – play, au ieșit și au aruncat cu noroi în munca unor oameni care fac muncă voluntară. Toți cei din conducerea clubului fac muncă voluntară. E foarte important ca lumea să înțeleagă lucrurile astea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal