David Asandei, despre lupta la titlu în Liga I

10
Promovat în funcția de director tehnic al clubului United, David Asandei – antrenorul care a pregătit United în ultimele zece sezoane, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre contracandidatele United în lupta pentru titlu în sezonul ce va începe la finalul acestei luni.  

”Nu pot să știu în acest moment cu ce echipe se vor bate la titlu. Deva este principala favorită să câștige campionatul. Au mai adus doi jucători, componenți ai echipei naționale a României. Timișoara are probleme financiare. Ei aveau acolo o selecționată mondială, din ce am înțeles nu au fost plătiți și nu se întrevăd speranțe să fie ajutați. FK Odorheiu Secuiesc, este o altă echipă care se va bate la podium și Dunărea Călărași, sunt echipele pe care eu le văd în careul de ași în acest moment. Bineînțeles că și Galați-ul este acolo. Noi ne-am bătut în fiecare an pentru medalii, ne-am propus să fim acolo sus”. 

Noua ediție a Ligii I va debuta la finalul săptămânii. În prima etapă United va juca pe teren propriu cu City us Târgu Mureș, sâmbătă, 26 august, de la ora 18.00. În noua ediție a Ligii I s-a modificat sistemul competițional. Astfel, la finalul sezonului regulat, 18 etape, primele șase echipe vor juca în play-off, iar celelalte în play-out. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6, și vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele două clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică, iar finala pentru medaliile de bronz se va disputa în sistem tur – retur.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal