David Asandei: ”Locul doi de sezonul trecut nu a fost suficient”

5

La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, David Asandei, directorul tehnic de la United a vorbit despre funcția pe care o ocupa în organigrama clubului gălățean din sezonul viitor. ”În noul sezon voi fi directorul tehnic al echipei. O parte dintre sarcinile funcției de director le aveam și când eram antrenorul echipei. Nu erau mulți oameni în club, iar aceste responsabilități erau tot pe umerii mei. Domnul Ștefu, președintele clubului, a considerat că e mai bine să îmi dea mie aceste sarcini să aducem un antrenor care să se ocupe numai de echipă”. 


Despre motivele care au stat la baza schimbării sale din funcția de antrenor principal tehnicianul gălățean a spus: ”Locul doi de sezonul trecut nu a fost suficient, se dorește locul unu, au considerat că nu pot duce eu echipa pe locul întâi și că ar fi mai bine să aducă un alt antrenor. Președintele și-a dorit foarte mult acest lucru, a fost idea lui în totalitate, și atunci am convenit de comun acord să vină un alt antrenor”.   


Din postura de director tehnic David Asandei a declarat că nu se va implica în programulde pregătire al echipei. ”Am discutat cu noul antrenor, ne cunoaștem foarte bine. Îi voi da tot sprijinul de care are nevoie, dar nu mă voi implica în programul de antrenamente și schimbările pe care vrea să le facă”, a încheiat David Asandei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal