FOTBAL: FC Universitatea atacă promovarea în prima ligă, cu condiția sprijinului financiar la rectificarea bugetară

19
După două sezoane de existență în fotbalul feminin din România, clubul gălățean FC Universitatea își propune, ca în stagiunea ce va începe la toamnă, să obțină promovarea în Liga I, prima ligă feminină din România. Președintele Gabriel Călinescu ne-a declarat că pentru a obține promovarea în primul eșalon feminin clubul gălățean are nevoie de sprijin financiar la rectificarea bugetară. 

”Sezonul următor avem ca și obiectiv promovarea în prima ligă. Obiectivul e unul real și avem toate șansele să îl îndeplinim, dacă la rectificarea bugetară vom primi o sumă care să ne permită să nu pierdem echipa pe care am formato în cei doi ani de zile de la înființare”, ne-a spus președintele Gabriel Călinescu despre condițiile în care FC Universitatea ar putea ataca promovarea în prima ligă feminină.  

În sezonul ce va debuta peste puțin timp FC Universitatea va participa cu trei echipe în competițiile organizate de FRF. Într-un top al cluburilor cu echipa înscrie în competițiile naționale FC Universitatea este în primele cinci, clubul gălățean este primul însă, când vine vorba de media de vârstă a echipelor.  ”Anul acesta vom bifa o premiera în fotbalul feminin gălățean, deoarece vom participa cu trei echipe în ligile naționale, suntem în primele cinci echipe din Romania la număr de echipe înscrise in ligi naționale după Cluj, Craiova, Odorheiu Secuiesc, Baia Mare. AFC Universitatea Galați este echipa cea mai tânără din cele cinci. Vom aborda toate competițiile cu maxima seriozitate și vom face tot ce tine de noi să obținem rezultate foarte bune”, ne-a declarat Gabriel Călinescu, președintele AFC Universitatea Galați.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal