FOTBAL: Marți se dispută meciurile din turul secund al Cupei. Galațiul participă cu patru echipe în această fază a competiției

15
În faza națională a Cupei României sunt programate să se dispute marți, 22 august, începând cu ora 17.30, meciurile din turul secund. Județul Galați este reprezentat în turul secund al Cupei de patru echipe, Zimbrul Slobozia Conachi – grupare ce activează în Liga a IV-a Galați și a câștigat faza județene a Cupei, Avântul Valea Mărului, Sporting Liești și Metalosport – echipe ce au evoluat sezonul trecut în Liga a III-a. 
Cel mai interesant duel din turul secund al Cupei, în care sunt implicate echipele gălățene, se va disputa pe stadionul ”Comunal” din Schela, unde Zimbrul Slobozia Conachi va primi replica celor de la Avântul Valea Mărului. Pentru ”zimbri” va fi al doilea meci în trei zile, după ce duminică echipa din Slobozia Conachi a câștigat Supercupa județului Galați. Echipa din Slobozia Conachi este singura dintre cele patru grupări gălățene ce a trecut un tur în actuala ediție a Cupei. În turul inaugural al competiției KO Zimbrul Slobozia Conachi a învins, scor 3 – 2, la Buzău, pe stadionul ”Gloria”, FC Buzău – echipă ce se dorește continuatoarea Gloriei Buzău.  

 Celelalte două echipe gălățene vor juca cu reprezentantele altor județe. Sporting Liești se va deplasa în Brăila, pe terenul unei alte echipe de Liga a III-a, Sportul Chiscani, iar cei de la Metalosport vor juca în Vrancea, pe terenul nou promovatei în Liga a III-a, CSM Focșani.       

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal