FOTBAL: O nouă surpriză de la Slobozia Conachi. ”Zimbrii” au eliminat Avântul Valea Mărului în turul doi al Cupei!

20
sursa foto: AJF Galați

La o zi distanță după ce a câștigat Supercupa județeană, Zimbrul Slobozia Conachi – câștigătoarea fazei județene a Cupei României, produs o nouă surpriză. Gruparea de Liga a IV-a a eliminat în turul secund al Cupei României echipa de Liga a III-a Avântul Valea Mărului – ocupanta locului cinci în precedenta ediție a seriei I din Liga a III-a.

Disputat pe terenul din comuna Schela jocul a fost câștigat de ”zimbrii” din Slobozia Conachi cu ”scorul casei” 3 – 2, după ce la pauză echipa din Slobozia Conachi avea avantaj 2 – 0. La fel ca la victoria de duminică din Supercupă toate cele trei goluri ale ”zimbrilor” au fost marcate de Constantin ”Boboc” Spânache, două dintre goluri fiind marcate din lovitură de la 11 metri. Pentru Constantin Spânache este al doilea hat – trick consecutiv după cele trei goluri marcate în Supercupa cu SC Oțelul. Spânache a deschis scorul în minutul 35 din lovitură de la 11 metri, iar avantajul a fost dublat în minutul 42. La reluare ”vălmărenii” au egalat la doi, prin Frunză și Dodan, iar golul calificării în turul trei a fost marcat de Spânache cu zece minute înainte de final din lovitură de pedeapsă.

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi este a treia victorie consecutivă cu scorul 3 – 2, în cele trei jocuri oficiale disputate în acest sezon. În turul inaugural al Cupei ”zimbrii” au eliminat, la Buzău, FC Buzău, cu golul calificării marcat în finalul jocului, în Supercupă, disputată la Valea Mărului, echipa din Slobozia Conachi a învins, scor 3 – 2, SC Oțelul, golul victoriei a fost marcat cu trei minute înainte de finalul jocului, iar la Schlea, în turul doi al Cupei, a învins Avântul Valea Mărului.

”Vrem să câștigăm câte meciuri putem în continuare. Ne dorim să mergem cât mai departe în actuala ediție a Cupei României. Pentru asta a fost înființată echipa asta, în urmă cu patru ani, după o perioadă lungă în care comuna nu a avut echipă” , ne-a declarat antrenorul Florin Anghel.

Zimbrul Slobozia Conachi: Stoica – Păduraru, Grigoraș M., Scutaru, Grigoraș Fl., Pogean, Năpârlică, Codreanu R., Cazacu, Tudosă, Spânache. Antrenor: Florin Anghel. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal