FOTBAL: ”Panterele negre” s-au impus în amicalul de la București

19
În perspectiva ediției 2017 – 2018 a Ligii a II-a, sezon în care își propune promovarea în Liga I, FC Universitatea a susținut un nou meci amical. După remiza cu Echipa jurnaliștilor (și prietenii) ”panterele negre” s-au deplasat la București unde au susținut un meci de verificare cu echipa de Liga I, prima ligă, Fair – Play București. 
Amicalul de la București a fost câștigat de universitare, scor 6 – 5, după ce la pauză gazdele aveau avantaj de un gol, scor 3 – 2. Golurile au fost marcate de: Monica Bențoiu, în minutele 2 și 23, Maria Stamate, minutul 47, Carmen Marcu, recent întoarsă de la echipa națională sub 17 ani componenta echipei naționale a marcat în minutul 54, și Loredana Nica în minutele 80, din penalty și 94.   

Antrenorii Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au început jocul cu formula: Mirela CiobotaruIrina Ivan, Loredana Nica (căpitan), Georgiana Bobocea, Valentina IvanRoxana Ioan, Mădălina SfinteșMaria Stamate, Monica Bențoiu, Laura PamfileCarmen Marcu. Au mai jucat: Andreea Surcică, Nicol Bucur, Denisa Negoiță, Gina Velea.
Meciul revanșă cu Fair – Play București este programat la Galați sâmbătă, 9 septembrie, sau duminică, 10 septembrie. În prima etapă din Liga I FC Universitatea va juca pe terenul nou promovatei Onix Râmnicu Sărat, 17 septembrie. Pe teren propriu, în Liga I, fetele de la Universitatea vor juca primul meci din noul campionat duminică, 1 octombrie, cu Armonia Dolhești.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal