FOTBAL: Sâmbătă se dispută etapa a II-a în Liga a III-a

9
În cel de al treilea eșalon fotbalistic sunt programate sâmbătă, 2 septembrie, jocurile din etapa a II-a. Trei dintre echipele gălățene angrenate în competiție vor juca pe teren propriu, a patra, Avântul Valea Mărului, se va deplasa în Brașov, pentru jocul cu cei de la Olimpic Rășnov. 
După remiza de pe teren propriu, scor 2 – 2, cu FK Miercurea Ciuc, pentru Avântul Valea Mărului urmează un nou meci cu una dintre echipele considerate candidate la promovarea în Liga a II-a. Vălmărenii se vor deplasa în județul Brașov, la Râșnov, pentru jocul cu cei de la Olimpic Cetate Râșnov. În prima etapă a noului sezon gazdele jocului de sâmbătă s-au impus, scor 4 – 1, pe terenul celor de la CSM Pașcani. 
Cei de la Sporting Liești vor juca sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, pe ”Liești Arena”, primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Gruparea din Liești va primi replica celor de la CSM Pașcani. Conform site-ului de competiții al FRF Sporting Liești are o depunctare de 6 puncte, astfel că echipa gălățeană trebuie să învingă CSM Pașcani pentru a ajunge la 0, după ce în prima etapă Sporting Liești a învins, scor 2 – 1, nou promovata Sănătatea Darabani. 
Pe stadionul ”Dunărea”, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, Metalosport va juca cu cei de la CSM Roman. Pentru Metalosport va fi al treilea meci al sezonului, precedentele două fiind încheiate de gălățeni fără să marcheze gol. 
În meciul de închidere al etapei, de la ora 19.00, pe stadionul ”Oțelul” SC Oțelul, liderul seriei, va juca cu cei de la AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul de debut în Liga a III-a a fost câștigat de SC Oțelul, scor 8- 0, cu concitadina Metalosport, în timp ce harghitenii au pierdut, scor 1 – 5, pe teren propriu cu AFC Hărman.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal