FOTBAL: Sporting Liești începe sezonul cu șase puncte penalizare!

44
Chair dacă au câștigat primele puncte din actuala ediție a Ligii a III-a, pe teren, în jocul din prima etapă, de pe terenul celor de la Sănătatea Darabani, cei de la Sporting Liești nu se pot bucura de punctele câștigate sportiv. Conform unui anunț al Federației Române de Fotbal, publicat pe site-ul de competiții, aici, echipa din Liești a început sezonul cu o penalizare de șase puncte. ”CS Sporting Lieşti are şase puncte penalizare prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 12.07.2017, 26.07.2017 şi 16.08.2017”, este anunțul Federației de aici

”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea CS Sporting Liești cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 25.07.2017 -09.08.2017. Comisia a acordat termen în data de 30.08.2017, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul AFC Metalosport Galați pentru a evita în continuare depunctarea”, este decizia Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal din data de 16 august, de aici.

În prima etapă din Liga a III-a, seria I, Sporting Liești a jucat în județul Botoșani și a învins, scor 2 – 1, nou promovata Sănătatea Darabani. Pentru echipa din Liești urmează primul meci de pe teren propriu din acest sezon, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, cu CSM Pașcani.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal