FOTBAL: Sporting Liești și Avântul Valea Mărului de întâlnesc în meci amical, SC Oțelul participă la Trofeul ”Nicolae Pescaru”

2
Trei dintre echipele gălățene angrenate în Liga a III-a au programate în această perioadă meciuri de pregătire. Miercuri, 2 august, de la ora 18.00, pe ”Liești Arena”, Sporting Liești și Avântul Valea Mărului au programat un prim meci test între echipele din județul Galați. Pentru gazdele jocului de miercuri va fi al doilea meci de pregătire după ce în urmă cu o săptămână au învins, scor  3 – 0, echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv din Galați. Gruparea din Liești a avut programat meci de verificare la Galați, cu SC Oțelul, la finalul săptămânii trecute, dar a fost anulat la cererea SC Oțelul.   
Avântul Valea Mărului va fi la al treilea meci de pregătire. În precedentele două meciuri amicale vălmărenii au remizat, scor 2 – 2, pe terenul celor de la Sportul Chiscani, Liga a III-a, și au pierdut, scor 1 – 2, jocul de la Focșani cu nou promovata în Liga a III-a, CSM Focșani. Pe lângă jocul de miercuri de la Liești echipa din Valea Mărului are programat pentru sâmbătă, 5 august, la Valea Mărului, meciul revanșă cu cei de la CSM Focșani. 

Turneu cu alte echipe ale suporterilor pentru SC Oțelul

Nou promovata în Liga a III-a, SC Oțelul, va participa în perioada 3 – 4 august, la prima ediție a memorialului dotat cu Trofeul ”Nicolae Pescaru”. Alături de SC Oțelul la turneu vor mai participa: Petrolul Ploiești – echipă nou promovată în Liga a III-a, CSA Steaua București, Liga ?, și ACS Steagu Roșu Brașov – Liga a IV-a, organizatoarea turneului. În prima zi de turneu, joi, 3 august, de la ora 11.00, SC Oțelul va juca cu CSA Steaua București, iar de la ora 17.30, Steagu Roșu Brașov va juca cu cei de la Petrolul. A doua zi sunt programate finalele. Învinsele din prima zi vor juca în finala mică, de la ora 9.30, iar învingătoarele vor juca finala de la ora 11.30. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal