FOTBAL: Supercupa județului se joacă la Valea Mărului

25
SC Oțelul – campioana Ligi a IV-a Galați

Asociația Județeană de Fotbal Galați a stabilit locul de desfășurare al Supercupei județului. Meciul care va deschide sezonul se va juca duminică, 20 august, începând cu ora 11.00, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului. Pentru trofeu se vor duela campioana Ligii a IV-a Galați din ediția precedentă, Suporter Club Oțelul Galați, și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Zimbrul Slobozia Conachi. 

SC Oțelul a câștigat Liga a IV-a cu 78 de puncte, fără înfrângere, 26 de puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Avântul Vânători. În Cupa României echipa suporterilor a fost eliminată în semifinale de Unirea Braniștea cu dublă înfrângere, scor 1 – 2 la Braniștea, de altfel și prima înfrângere din istorie pentru echipa suporterilor, și 2 – 3 meciul retur disputat pe stadionul Oțelul. 
Zimbrul Slobozia Conachi – câștigătoarea fazei județene a Cupei
Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat Cupa României cu scorul 7 – 6, după executarea loviturilor de departajare. În finala Cupei zimbrii din Slobozia Conachi au învins Unirea Braniștea, într-un joc disputat pe teren neutru la Schela. Liga a IV-a, primul eșalon fotbalistic județean, a fost încheiată de Zimbrul Slobozia Conachi pe locul 5 cu 47 de puncte. Recent echipa din Slobozia Conachi a obținut calificarea în turul secund al Cupei după ce a învins FC Buzău – câștigătoarea fazei județene a Cupei Buzău.  

Sezonul trecut Supercupa județului Galați s-a jucat pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, între Avântul Valea Mărului – campioana ediției 2015 – 2016 din Liga a IV-a, echipă ce se pregătea de debutul în Liga a III-a, și Gloria Ivești – câștigătoarea precedentei ediții a Cupei României. Supercupa a fost câștigată de Avântul Valea Mărului, scor 5 – 2, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 – 1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal