FOTBAL: Trei echipe noi au depus cerere de înscriere în Liga a IV-a

64
Sezonul fotbalistic județean este aproape de debut. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre echipele care au depus cere de înscriere în primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a. ”Pentru Liga a IV-a înscrierile pentru noul sezon se pot face până la data de 15 august. Deocamdată, ca și noutăți, echipe care au depus cere de înscriere în Liga a IV-a avem: Agrostar Tulucești, Viitorul Umbrărești și o nouă echipă din Galați, echipa Universității Dunărea de Jos, echipe care doresc să activeze în Liga a IV-a”. 

Președintele AJF Galați a anunțat că față de sezonul trecut, în proporție de 90% în Liga a IV-a nu va mai evolua echipa CSȘ Tecuci, din cauza lisei sprijinului din partea autorităților locale. ”Dintre echipele de sezonul trecut avem și o surpriză neplăcută, echipa din Tecuci nu a reușit să obțină sprijinul comunității locale, deși a primit promisiuni. Am organizat acolo, sezonul trecut, finala Cupei României a fost deschidere din partea comunității locale, dar nu se reușește nimic, nu știu ce se întâmplă acolo”.     

Legat de echipa Universității Dunărea de Jos, Liviu Ciubotariu a mai spus:  ”Nu știu exact de obiectivele echipei Universității, din ce am citit a fost inițial vorba despre o colaborare cu Metalosport pentru Liga a III-a. Nu s-a realizat, după care au venit la Asociația Județeană de Fotbal Galați cu cerere de înscriere în Liga a IV-a. ACS Universitatea Dunărea de Jos este numele echipei, ar fi vrut Universitatea , dar nu se poate, Universitatea este clubul de fotbal feminin. Nu știu pe ce stadion vor evolua, ei au stadionul ”Portu Roșu” care este într-o stare deplorabilă. Nu știu care sunt obiectivele lor pe termen scurt sau lung, să vedem dacă vor fi acceptați în Liga a IV-a de celelalte echipe”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal