FOTBAL: Vălmărenii au încheiat la egalitate derby-ul cu Ciucul, Lieștiul s-a impus pe terenul unei nou promovate

12
sursa foto: Avântul Valea Mărului

UPDATE: Conform FRF.ro Sporting Liești a început sezonul cu șase puncte penalizare și are termen până la 31 august să facă dovada plății către Metalosport Galați pentru a evita în continuare depunctarea.  

În cel de al treilea eșalon fotbalistic s-au disputat sâmbătă jocurile din prima etapă a campionatului. Din prima etapă echipele gălățene au ieșit cu un bilanț de două victorii, o remiză și o înfrângere. Cel mai interesant meci al etapei s-a jucat pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, unde gruparea locală Avântul a primit replica celor de la FK Miercurea Ciuc. S-au întâlnit pe stadionul din Valea Mărului două dintre echipele din partea superioară a clasamentului de sezonul trecut, Avântul Valea Mărului – echipa ce a încheiat sezonul pe locul cinci și a fost declarată revelația seriei I, vălmărenii fiind la sezonul de debut, și FK Miercurea Ciuc, harghitenii au condus seria I în mare parte de sezon dar au ratat promovarea în Liga I în ultima etapă. 

Jocul de la Valea Mărului s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, după ce la pauză gazdele aveau avantaj 2 – 1. Cele două goluri ale vălmărenilor au fost marcate de Andrei Frunză, jucător sosit în această vară la Valea Mărului.  Antrenorul Florin Cramer a început jocul cu formula: Chirițescu – C. Frunză, Căldăraru, Popa, Apostol, Marin, D. Voicu, Dănăilă, A. Frunză, I. Cristian. Au mai jucat: Dodan, Bălan, Vasilache, Antofe. Pentru echipa din Valea Mărului urmează jocul de pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râșnov, 2 septembrie, ora 17.00. 
În prima etapă din noul sezon Sporting Liești s-a deplasat în Botoșani pentru jocul cu nou promovata Sănătatea Darabani. Echipa din Liești s-a impus la limită, scor 2 – 1, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 – 1. Pentru Sporting Liești au marcat Munchiu și I. Constantinescu. Sporting Liești: Vădeanu – Stancu, Manea, Bogdan Dumitru, Munciu, Adamache, Blănaru, Iancu, Mihu, Constantinescu. Au mai jucat: Preda, Zaharia, Filimon. Antrenor Ionuț Niculcea. Etapa viitoare pe ”Liești Arena” Sporting va juca cu CSM Pașcani. Conform FRF.ro Sporting Liești a început sezonul cu șase puncte penalizare și are termen până la 31 august să facă dovada plății către Metalosport Galați pentru a evita în continuare depunctarea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal