FOTBAL: Vălmărenii s-au revanșat amical în fața celor de la CSM Focșani

6
foto: arhivă
Sâmbătă dimineață, de la ora 10.00, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, echipa de Liga a III-a Avântul Valea Mărului, a susținut un nou meci pe pregătire, primul de pe teren propriu din această perioadă precompetițională.. Adversara gălățenilor a fost echipa CSM Focșani – nou promovată în Liga a III-a, echipă ce în urmă cu o săptămână a învins revelația ediției precedente din seria I, la Focșani, scor 2 – 1. 
Meciul revanșă, de la Valea Mărului, a fost câștigat de Avântul, scor 4 – 2. Golurile vălmărenilor au fost marcate de: Gîță, A. Frunză, Cr. Frunză și Anastasie. Echipa de start folosită de antrenorii Valentin Cramer, Cătălin Curteanu și Adrian Bontea a fost: Constantinescu – Apostol (jucător ce a evoluat sezonul trecut la Metalosport, dar care încă nu a fost legitimat la Valea Mărului), Antofe, Dragoș Voicu, C. Frunză, Anastasie, Gîță, Vîrlan, Dănăilă, I. Cristian, A. Frunză.     
Pentru vălmăreni este a doua victorie din meciurile de pregătire din această perioadă, după ce miercuri a învins, scor 2 – 0, la Liești, Sporting Liești. În celelalte două meciuri amicale Avântul Valea Mărului a remizat, scor 2 – 2, la Sportul Chiscani, Brăila, (Liga a III-a), și a pierdut, scor 1 – 2, la CSM Focșani (Liga a III-a). Următorul meci de pregătire pentru Avântul Valea Mărului, conform directorului Ovidiu Lupu, este programat pentru sâmbătă, 12 august, la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour”, cu cei de la Gloria Ivești, echipă ce activează în Liga a IV-a Galați.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal