FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi joacă miercuri, la Buzău, în primul tur național al Cupei României

12
Gruparea de Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi – câștigătoarea fazei județene Galați a Cupei României, va debuta miercuri în faza națională a Cupei României. Gruparea din Slobozia Conachi va juca în turul I al Cupei la Buzău, pe stadionul ”Gloria” cu câștigătoarea fazei județene Buzău a Cupei României, FC Buzău. Meciul se joacă într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul buzoienilor, conform tragerii la sorți a Federației Române de Fotbal. 
FC Buzău este nou promovată în Liga a IV-a Buzău, iar în finala fazei județene a Cupei Buzău a trecut, scor 2 – 1, de cei de la Voința Lanurile, într-o finală disputată pe stadionul ”Gloria” din Buzău. Cei de la Slobozia Conachi au câștigat dreptul de a juca în tururile naționale din Cupa României după ce au trecut de Unirea Braniștea cu scorul general 7 – 6, după prelungiri și lovituri de departajare. Jocul de la Buzău va fi arbitrat de Marius Chițu din Târgoviște, iar la cele două linii vor fi: Florin Pucheanu – din Ulmi, Dâmbovița, și Petruța Iugulescu din Târgoviște.   
În primul tur național al Cupei României participă cele 42 de câștigătoare din fazele județene a Cupei României cât și zece echipe din Liga a III-a. În turul următor al Cupei vor intra în competiție și cele trei echipe gălățene de Liga a III-a, Avântul Valea Mărului, Sporting Liești și Metalosport.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal