FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a obținut calificarea în turul secund al Cupei

3
Gruparea gălățeană de Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi, câștigătoarea fazei județene Galați a Cupei României, a obținut calificarea în turul secund al Cupei. Într-un meci disputat la Buzău, pe stadionul ”Gloria”, echipa gălățeană a trecut de cei de la FC Buzău cu scorul 3 – 2.      
”Zimbrii” au fost echipa care a condus de fiecare dată pe parcursul jocului, iar golurile au fost marcate de: State din penalty, Ovidiu Lupu (nimeni altul decât directorul echipei de Liga a III-a  Avântul Valea Mărului), Petrișor Tudosă din penalty. 
Pentru Zimbrul Slobozia Conachi au jucat: StoicaFlorin Grigoraș, Ruben Codreanu, Marian Grigoraș, Ghișan, Cazacu, Lupu, Năpîrlică, Tudosă, State, Spânache. Au mai jucat:  Boghean, Toma, Timofte. Antrenor: Sorin Anghel. De remarcat că echipa din Slobozia Conachi a înregimentat trei dintre jucătorii cu care SC Oțelul a promovat recent în Liga a III-a: Ruben Codreanu, Iulian Năpîrlică și Petrișor Tudosă. 
La jocul de la Buzău echipa gălățeană a fost susținută de un grup restrâns de suporteri care au afișat mesajul: ”Am venit de la Galați să vă dăm o veste: astăzi drumul vostru în Cupă se sfârșește!”, conform Liga 4 Galați.

Turul secund al Cupei Românie este programat să se dispute miercuri, 23 august, începând cu ora 17.30. În această fază a Cupei Galațiul va fi reprezentat de patru echipe, cele trei de Liga a III-a: Avântul Valea Mărului, Sporting Liești, Metalosport, plus Zimbrul Slobozia Conachi.    

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal