FUTSAL: Debut cu victorie în meciurile amicale pentru United

18
Vicecampioana Ligii I de futsal, United Galați a debutat cu o victorie în meciurile de pregătire. Echipa pregătită din acest sezon de fostul internațional Cosmin Gherman a învins, scor 3 – 2, la pauză 2 – 1, nou promovata Imperial WET Miercurea Ciuc, într-un meci ce a contat pentru faza semifinalelor din Cupa Dunării – Memorial ”Nicolae Rainea”. 
United a deschis scorul în debutul meciului prin Vasile Boubătrân, iar la jumătatea primei reprize Adrian Lașcu a mărit diferența. Harghitenii au redus din handicap cu 8.57 înainte de final, iar la pauză se putea intra la egalitate, dar echipa din Miercurea Ciuc a ratat lovitura de la zece metri obținută în finalul primei reprize după ce United a comis al șaselea fault, mai exact portarul Wellington Silva a apărat șutul de penalitate al harghitenilor. 
În debutul reprizei secunde brazilianul Guilherme Varela a desprins United la 3 – 1, iar Alin Nica a ratat șansa desprinderii decisive pe tabelă trimițând în bară. Vasile Boubătrân și Adrian Lașcu au ratat alte șanse importante de desprindere, însă pe final oaspeții au redus din diferență cu un gol marcat în poarta lăsată goală de defensiva gălățeană, după ce portarul Ionuț Păduraru i-a lăsat sarcinile de portar lui Adrian Lașcu.    
United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru – portari; 
Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Vasile Boubătrân, Octavian Cireș, 
Kailom Borges, Andrei Apostol, Guilherme Varela, Alin Nica. Antrenori: Cosmin Gherman și Alexandru Tănăsilă.
Nu au jucat:  Viorel Cojoc, Andrei Crăciun,  Adolpho Nascimento, Ovidiu Tudose. 
Mâine, sâmbătă, 19 august, sunt programate cele două finale ale Memorialului. de la ora 9.30, în finala mică, vor juca învinsele din prima zi, CSM Politehnica Iași și Imperial WET Miercurea Ciuc, iar de la ora 11.30, învingătoarele, United și Dunărea Călărași, se vor întâlni în finala competiției. În cealaltă semifinală a Memorialului Dunărea Călărași a învins, scor 5 -3, CSM Poli Iași.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal