FUTSAL: Echipa de tineret United a încheiat pe locul 4 Cupa Iașiului

32

La finalul săptămânii trecute, la Iași, echipa sub 19 ani a Clubului Sportiv United Galați a participat la o nouă ediție a turneului ”Cupa Iașiului”. Echipa sub 19 ani United a avut ca adversari la Iași primele garnituri de la: CSM Politehnica Iași, FK Odorheiu Secuiesc și Classic Chişinău – campioana Republicii Moldova. În prima zi a competiției, semifinalele, United U 19 a jucat cu gazdele de la CSM Poli Iași, joc pierdut, scor 10 – 1. În a doua și ultima zi a turneului învinsele din prima zi au jucat finala mică. United U 19 a jucat pentru ocuparea locului trei cu cei de la Classic Chișinău, joc pierdut de echipa gălățeană, scor 3 – 5. 
Turneul de la Iași a fost abordat de echipa de tineret a clubului United cu lotul: Andrei Dinicuţă – Marius Arhire, Alexandru Stratulat, Alin Nica (căpitan), Robert Crişan, apoi Robert Matei – Tudor Cristofor, Andrei Dorneanu, Florin Stan, Matei Boşneagă, conform sportfanclub. Antrenori tinerilor jucător de la United au fost : Cristian Ştefu (principal) şi Alexandru Tănăsilă (secund). 
Altfel, între 18 și 19 august, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, este programat să se dispute Memorialul ”Nicolae Rainea”. Alături de United la competiție vor mai participa: CSM Poli Iași, Dunărea Călărași și Imperial Wet Miercurea Ciuc – echipă nou promovată în Liga I. În prima zi a competiției, vineri, 18 august, de la ora 17.30, în deschiderea turneului Poli Iași va juca cu Dunărea Călărași, iar de la ora 19.30, United va întâlni Imperial Miercurea Ciuc. A doua zi, sâmbătă, 19 august, de la ora 9.30, se va juca finala mică, între învinsele din prima zi, iar de la ora 11.30, învingătoarele din prima zi vor juca finala. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal