FUTSAL: S-a stabilit programul în Liga I. United debutează pe teren propriu cu City’us Târgu Mureș

7
La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului meciurilor din ediția 2017 – 2018 a Ligii I de futsal, fotbal în sală. În noua ediție a Ligii I vor evolua zece echipe. Nu mai fac parte din primul eșalon,  CFF Clujana Cluj – Napoca și KSE Târgu Secuiesc – echipe retrogradate la finalul sezonului trecut, în schimb a promovat Imperial Wet Miercurea Ciuc. 
United Galați – vicecampioana sezonului precedent, va începe noul sezon cu un joc pe teren propriu cu fosta campioană City us Târgu Mureș. Prima etapă este programată pentru 26 august. Programul United în tur continuă astfel: etapa a II-a, Spicom Sfântu Gheorghe – United; etapa a III-a, United – Autobergamo Deva, etapa a IV-a, Imperial Wet Miercurea Ciuc – United, etapa a a V-a, United – CSM Poli Iași, etapa a VI-a, United – Dunărea Călărași, etapa a VII-a, Muncitorul Reșița – United, etapa a IX-a, Informatica Timișoara – United. 
    
În noua ediție a Ligii I s-a modificat sistemul competițional. Astfel, la finalul sezonului regulat, 18 etape, primele șase echipe vor juca în play-off, iar celelalte în play-out. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6, și vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele două clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică, iar finala pentru medaliile de bronz se va disputa în sistem tur – retur.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal