FUTSAL: Victorie clară pentru United în debutul sezonului

11
Echipa de futsal a Clubului United a început în forță actuala ediție a Ligii I. Vicecampioana ediției precedente a trecut, pe teren propriu, scor 3 – 0, de City us Târgu Mureș – fosta multiplă campioană a României. 
La pauză United a intrat în avantaj minim, scor 1 – 0, după o primă repriză dominată de gălățeni. Golul primei reprize a fost marcat de de Constantin Burdujel, în minutul 12, în urma unui corner trimis direct în bară de Adrian Lașcu. United își putea dubla avantajul până în pauză prin Alin Nica, după ce a scos din joc câțiva adversari, a rămas singur cu portarul, dar a trimis puțin pe lângă. Alte șanse importante de a marcat în prima repriză au fost irosite de Borges, Lașcu sau Cireș. Oaspeții au ieșit de câteva ori pe contraatac, iar cel mai aproape de a marca au fost în minutul 11, la o fază când au trimis mingea în bară.       
Imediat după reluare United s-a desprins la 2- 0, prin intermediul unui autogol, un jucător de la Mureș a împins mingea trimisă spre poartă de Kailon Borges. Scorul final, 3 – 0, a fost stabilit cu 14.41 minute rămase de jucat de Octavian Cireș. Chiar dacă în ultimele șase minute oaspeții au scos portarul și au atacat cu un om în plus defensiva coordonată de Wellington da Silva nu a putut fi străpunsă. Din partea secundă ar mai fi de remarcat ocazia de gol avută de juniorul Robert Crișan în finalul jocului. 
United: Wellington da Silva, Andrei Dinicuță – portari; 
Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Adrian Lașcu, Ovidiu Tudose;
Kailon Borges, Vasile Boubătrân, Viorel Cojoc, Andei Apostol; 
Robert Crișan, Alin Nica. 
Antrenor: Cosmin Gherman, antrenor cu portarii: Alexandru Tănăsilă. 
De la United au lipsit cei doi brazilieni transferați în această vară, Adolpho Nascimento și Magnus Varela, cu transferurile încă nefinalizate, Andrei Crăciun și Ionuț Păduraru – accidentați. În etapa a II-a United va juca pe terenul celor de la Spicom Sfântu Gheorghe, 1 septembrie, ora 18.00,. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal