FUTSAL: Vineri debutează Memorialul ”Nicolae Rainea”

3
Timp de două zile, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, se va organiza o nouă ediție a competiției amicale Cupa Dunării – Memorial ”Nicolae Rainea”. La ediția din acest an a Memorialului vor participa patru echipe, Dunărea Călărași, CSMS Iași și Imperial WET Miercurea Ciuc – echipă nou promovată în Liga I, și vicecampionii de la United Galați. 
În prima  zi a competiției, vineri, 18 august, sunt programate semifinalele. De la ora 17.30, Dunărea Călărași va juca cu CSM Politehnica Iași, iar de la ora 19.30, United va întâlni Imperial WET Miercurea Ciuc. Jocul cu harghitenii va fi primul pe banca tehnică a vicecampionilor a antrenorului Cosmin Gherman. Sâmbătă, 18 august, de la ora 9.30, învinsele din prima zi vor juca în finala mică, iar învingătoarele se vor întâlni, de la ora 11.30, în finala mare.      
Precedenta ediție a Memorialului a fost câștigată de United. La startul ediției de anul trecut s-au aliniat patru echipe: CSM Politehnica Iaşi, Dunărea Călăraşi, FC Grand Pro Varna, Bulgaria, și United. În semifinalele ediției trecute United a învins cu scorul 4 – 2 CSM Poli Iași, iar Dunărea Călărași a trecut de Grand Pro Varna cu scorul 5 – 4, după loviturile de departajare. În finala mare de anul trecut United a învins, scor 5 – 4, după loviturile de departajare, Dunărea Călărași.  
Cupa Dunării – Memorial ”Nicolae Rainea” va fi ultima repetiție înaintea începerii noii ediții a Ligi I. În prima etapă din noul sezon, în jurul datei de 27 august, United va juca pe teren prproiu cu City us Târgu Mureș, fosta echipă a lui Cosmin Gherman.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal